• 1. kép
  • 2. kép
  • 3. kép

Tavaszi kiskutyatalálkozó a Hajógyári szigeten!

Készült: 2015 március 25 szerda 10:03 Írta: Niki

Tavaszi kiskutyatalálkozó a Hajógyári szigeten!
A jó idő beköszöntével elérkezettnek láttuk az időt, hogy szervezzünk egy kiskutya találkozót a Hajógyári szigeten. Április 11-én déltől sok szeretetettel várunk minden kiskutyát és kedves gazdiját, ahol egy ingyenes találkozó keretein belül kicsit mindannyian kikapcsolódhatunk a természet lágy ölén, lesz alkalmunk ismerkedni, sétálni, a kutyáink pedig rengeteget szaladgálhatnak és barátkozhatnak egymással.
A Kutyafotós (facebook.com/kutyafotos) jóvoltából profi kutya-gazdi fotózás is lesz, emellett pedig a Gyógyító Mancs Kutyamasszázs (gyogyitomancs.hu) tart nekünk egy rövid masszázs bemutatót is majd.

Szívesen látunk tehát minden kistestű négylábút, arra viszont megkérünk mindenkit, hogy csak megfelelően szocializált, nem tüzelő kutyusát hozza magával, ne felejtkezzen meg senki a kullancsok elleni védelemről, hiszen a szigeten füves, fás, bokros területen leszünk, illetve mindenki hozza magával az oltási könyvét, zacsi és persze póráz pedig legyen mindig kéznél/kézben már csak azért is, mert a közterület éber őrei rendszeresen lesben állnak ott a közelben. 

Találkozzunk tehát a Hajógyári sziget végében, a nagy játszótér mögötti füves területen, ahová a K-hídon át tudtok bejutni és ahol rengeteg parkolóhely áll rendelkezésre. 

Április 11-én déltől mi ott leszünk! Csatlakozz hozzánk Te is!

Belépés

Információ

Gyógyítómancs Masszázs
+36 (30) 483 0621
Gödöllő
 

Egyéb