• 1. kép
  • 2. kép
  • 3. kép

Édesmindegy Cukrászda és Kávézó

Készült: 2015 február 08 vasárnap 17:02 Írta: Niki

Édesmindegy Cukrászda és Kávézó
Kedves Gazdik,

 Felelős Gazdiként nálam problémát jelent, hogy kedvencemmel szabadon mozoghassak, szívem szerint vinném magammal négylábú gyerekeimet mindenhová, de sajnos a lakhelyemen Gödöllőn ezt egyáltalán nem tudom megtenni.

 

Viszont Budapesten egyre több ilyen hely van, ahová a Gazdi és Kutya betérhetnek egy téli séta alkalmával és megihat a Gazdi egy csésze forró kávét, néha még egy sütemény is belefér. :)
Négy lábú gyermekét pedig szívesen és örömmel fogadják!

Ezt tapasztaltuk mi meg az Édesmindegy Cukrászdában és Kávézóban, 1137 Budapest, Pozsonyi út 16., ahogy a képen is láthatjátok nagy felírattal hirdetik, ők bizony szívesen látják a kutyusokat is.
Betértünk hát, ittunk egy forró teát, és süteményt ettünk ( személyes megjegyzésemként mindenkinek ajánlom, a sütik maga a mennyország, vegetáriánus és spirituális emberként igazán érezhető, hogy minden sütemény szívből készült), de nem csak mi kaptunk az égi kényeztetésből, hanem a kutyusok is, egyből ott termett egy vizes edény, és pár juti falat, néhány simogatás is elcsattant, és mindezt mosolyogva és szeretettel. 


Szeretném szívből ajánlani Nektek ha tehetitek ugorjatok be :)
https://www.facebook.com/Edesmindegy

Belépés

Információ

Gyógyítómancs Masszázs
+36 (30) 483 0621
Gödöllő
 

Egyéb